Liščí rizoto recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
1 lžíce máslo
2 hrnky rýže
kyselé okurky
1 hrnek mražená zelenina
mletý černý pepř
3 hrstě čerstvé lišky
3 ks vařené kuřecí stehno

Postup přípravy receptu

  1. Na rizoto použijeme předem uvařené kuřecí maso, které obereme od kosti a nakrájíme na kousky

  2. Lišky očistíme a podusíme na trošce másla. Dusíme tak 3 minuty, poté přidáme propranou rýži, mraženou zeleninu a na kousky nakrájené kuřecí maso. Osolíme, opepříme a vaříme, dokud není rýže měkká

  3. Liščí rizoto dáme na talíř, ozdobíme podle libosti a podáváme s kyselou okurkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!