Langoše z pytlíku recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

těsto
1 lžička sůl
2 ks vejce
500 ml mléko
60 g droždí
1 kg hladká mouka
1 kelímek zakysaná smetana

Postup přípravy receptu

  1. Ze surovin vypracujeme těsto. Igelitový sáček vymažeme olejem a vložíme do něj těsto. Nejlepší je použít pytel na odpadky. Jestliže použijeme malý sáček, těsto jej při kynutí roztrhne.

  2. Těsto v pytlíku necháme asi 4 hodiny kynout v lednici.

  3. Z odpočinutého těsta tvoříme langoše, které smažíme v rozpáleném oleji.

  4. Langoše podle chuti obložíme sýrem, česnekem, kečupem či marmeládou. Záleží na chuti. Ihned je podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!