Langoše bez kynutí recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

podle chuti
česnek
těsto
1 lžička sůl
3 dl mléko
0 kg hladká mouka
2 lžičky sušené droždí
podle potřeby
kečup
tvrdý sýr

Postup přípravy receptu

  1. Na tyto langoše nemusíme zadělávat kvásek. Pouze smícháme hladkou mouku, sušené droždí, mléko, sůl a vypracujeme těsto, které by se nemělo lepit, ale zároveň nesmí být tuhé. Tvrdý sýr nastrouháme na jemném struhadle a česnek prolisujeme.

  2. Langoše smažíme v rozpáleném oleji dozlatova. Usmažené langoše potřeme kečupem smíchaným s prolisovaným česnekem podle chuti a posypeme strouhaným sýrem. Pokud těsto nespotřebujeme ihned, vydrží v uzavřené misce v lednici klidně do druhého dne.

  3. Langoše bez kynutí podáváme teplé jako výbornou chuťovku k různým příležitostem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!