Langoše 3 recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 stroužky česnek
kečup
100 g sýr cihla
těsto
1 lžička sůl
4 dl mléko
20 g droždí
0.3 lžičky cukr krupice
500 g hladká mouka

Postup přípravy receptu

  1. Z trochy vlažného mléka, droždí a cukru připravíme kvásek, který necháme vzejít na teplém místě.

  2. Prosátou mouku smícháme se solí. Přidáme zbytek vlažného mléka, kvásek a vymícháme hladké těsto. Necháme kynout 30 minut. Z těsta uděláme bochánky, které necháme kynout 10 minut.

  3. Zatím si na pánvi rozpálíme olej. Roztáhneme bochánky na placičky a dáme smažit.

  4. Na talíři je potřeme česnekem smíchaným s vodou, kečupem a sýrem. Langoše podáváme teplé.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!