Lahůdkový salát z ředkviček recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 svazky ředkvičky
200 g mozzarella
3 lžíce olivový olej
2 ks jarní cibulka
10 ks žluté rajče
3 ks červené rajče
podle chuti
sůl
mletý černý pepř
podle potřeby
1 ks citron

Postup přípravy receptu

  1. Omyté a očištěné ředkvičky nakrájíme na kolečka, která vložíme do hlubší mísy.

  2. Přidáme k nim na půlky nakrájená žlutá rajčátka, na dílky nakrájená červená rajčata a na kolečka nakrájenou cibulku i s natí.

  3. Lahůdkový salát z ředkviček osolíme, opepříme, zalijeme citronovou šťávou, olivovým olejem a lehce promícháme.

  4. Lahůdkový salát z ředkviček rozdělíme do misek a jednotlivé porce posypeme nakrájenou mozzarellou. Salát ihned podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!