Kuřecí v chutney recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
1,5 lžíce olivový olej
600 g kuřecí prsa
vývar na podlití
4 lžíce sladko-kyselé chutney (zeleninová směs)

Postup přípravy receptu

  1. Maso omyjeme ve studené vodě, osušíme, trochu naklepeme a nakrájíme na menší plátky - medailonky

  2. Medailonky osolíme ze všech stran, dáme do větší misky, zakapeme olejem a promícháme se zeleninovým chutney. Použijeme 4 vrchovaté lžíce. Kuřecí naložené v chutney necháme až 24 hodin odležet

  3. Na druhý den jen maso na rozpálené pánvi osmahneme, až se zatáhne a začne pouštět šťávu, podlijeme trochou vývaru a pár minut necháme probublat

  4. Kuřecí v chutney podáváme s rýží a čerstvě nakrájenou zeleninou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!