Kuřecí maso na víně s liškami recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 špalíčky kuřecí špalíčky
podle potřeby
máslo
lišky
bílé víno
podle chuti
červená cibule
mletá sladká paprika
mletý černý pepř
koření na steak

Postup přípravy receptu

  1. Červenou cibuli nakrájíme nahrubo, lišky očistíme a nakrájíme podle potřeby.

  2. Na pánvi rozpustíme máslo, zasypeme nakrájenou červenou cibulí, přidáme lišky a chvíli restujeme, poté přiložíme do pánve okořeněné maso, zalijeme trochou vody a vytvoříme sos. Do sosu přidáme masox a vaříme do změknutí masa.

  3. Kuřecí maso na víně s liškami servírujeme s hranolky nebo vařenými brambory jako hlavní chod.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!