Kuřecí játra po provensálsku recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 4 stroužky česnek 1 ks cibule 0.5 kelímku smetana 1 lžička tymián 1 lžička bazalka 1 lžička oregano 2 lžíce provensálské bylinky 1 balíček kuřecí játra podle chuti sůl mletý černý pepř
Postup Kuřecí játra po provensálsku recept
Postup přípravy receptu
-
Kuřecí játra necháme rozmrznout. Poté je vložíme do kastrolu či zapékací mísy a přidáme k nim na kostky nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek.
Kuřecí játra zasypeme provensálskými bylinkami, oreganem, bazalkou a tymiánem. Ještě zalijeme smetanou a vše promícháme. Kuřecí játra po provensálsku vložíme do trouby a pečeme zhruba půl hodiny. Před koncem osolíme.
Kuřecí játra po provensálsku podáváme s hranolky či rýží.