Kuřecí játra po provensálsku recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 stroužky česnek
1 ks cibule
0.5 kelímku smetana
1 lžička tymián
1 lžička bazalka
1 lžička oregano
2 lžíce provensálské bylinky
1 balíček kuřecí játra
podle chuti
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí játra necháme rozmrznout. Poté je vložíme do kastrolu či zapékací mísy a přidáme k nim na kostky nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek.

  2. Kuřecí játra zasypeme provensálskými bylinkami, oreganem, bazalkou a tymiánem. Ještě zalijeme smetanou a vše promícháme. Kuřecí játra po provensálsku vložíme do trouby a pečeme zhruba půl hodiny. Před koncem osolíme.

  3. Kuřecí játra po provensálsku podáváme s hranolky či rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!