Křehké kuřecí maso v alobalu recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 600 g kuřecí prsa marináda 6 lžic jogurt 2 špetky mletá skořice 1 lžička citronová šťáva 2 špetky mletý kmín 1 lžička mletá sladká paprika 1 lžíce domácí kečup
Postup Křehké kuřecí maso v alobalu recept
Postup přípravy receptu
-
Marinádu připravíme z jogurtu, kečupu, citronové šťávy, mleté skořice a kmínu. Suroviny dobře promícháme.
Kuřecí prsa nakrájíme na proužky, které dobře obalíme v marinádě a necháme v lednici odpočinout. Čím déle, tím lépe.
Kuřecí proužky uložíme na kus alobalu. Proužky potřeme zbytkem marinády a alobal dobře uzavřeme. Pečeme asi 20 - 30 minut v troubě předehřáté na 200 °C.
Křehké kuřecí v alobalu podáváme s přílohou podle chuti.