Křehké kuřecí maso v alobalu recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

600 g kuřecí prsa
marináda
6 lžic jogurt
2 špetky mletá skořice
1 lžička citronová šťáva
2 špetky mletý kmín
1 lžička mletá sladká paprika
1 lžíce domácí kečup

Postup přípravy receptu

  1. Marinádu připravíme z jogurtu, kečupu, citronové šťávy, mleté skořice a kmínu. Suroviny dobře promícháme.

  2. Kuřecí prsa nakrájíme na proužky, které dobře obalíme v marinádě a necháme v lednici odpočinout. Čím déle, tím lépe.

  3. Kuřecí proužky uložíme na kus alobalu. Proužky potřeme zbytkem marinády a alobal dobře uzavřeme. Pečeme asi 20 - 30 minut v troubě předehřáté na 200 °C.

  4. Křehké kuřecí v alobalu podáváme s přílohou podle chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!