Králík na worchestru recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 lžíce olej
sůl
2-3 ks cibule
0.3 l voda
1 ks králík
hladká mouka
1 lžíce mletá sladká paprika
0.5 lžičky mletý černý pepř
4 lžíce worchestrová omáčka

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve si připravíme omáčku: Smícháme worchestr, mletou papriku, olej, pepř a sůl. Promícháme na kaši.

  2. Do pekáčku nakrájíme 2 - 3 cibule, na to poklademe porce králíka, které potřeme připravenou omáčkou a podlijeme 1/4 litrem vody. Králíka na worchestru pečeme dozlatova. Když je maso měkké, vyjmeme jej a omáčku zahustíme moukou. Vrátíme zpět králičí maso a krátce prohřejeme.

  3. Králík na worchestru chutná nejlépe s bramborovými knedlíky.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!