Kimchi polévka s tofu recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
1 ks rajče
1 ks limetka
1 ks jarní cibulka
1 ks uzené tofu
300 g kimchi
podle chuti
sojová omáčka
chilli pasta
na ozdobu
bílý jogurt
čerstvý koriandr

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu dobře omyjeme a podle potřeby očistíme. Uzené tofu nakrájíme na kostky. Rajče nakrájíme na kousky, stejně tak jarní cibulku a česnek.

  2. Rajče vyskládáme na dno hrnce. Přidáme jedno celé kimchi (300 g), šťávu z jedné limetky, stroužky česneku, uzené tofu, trošku sojové omáčky, chilli pastu, jarní cibulku a džbánek vody. Kimchi polévku s tofu poté vaříme 20 minut.

  3. Kimchi polévku s tofu můžeme servírovat s čerstvým koriandrem a bílým jogurtem. Polévka podle tohoto receptu je zdravá a výživná.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy