Kečupová čalamáda recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

10 dkg cukr
2 dl olej
1 lžíce sůl
0 kg cibule
750 ml kečup
0 kg mrkev
1 konzerva červené fazole
1 konzerva bílé fazole
1 balíček mražená kukuřice
1 kg barevná paprika
podle chuti
feferonka

Postup přípravy receptu

  1. Očistíme veškerou zeleninu. Papriky a cibuli nakrájíme na kostičky, mrkev nastrouháme na hrubém struhadle.

  2. Na oleji osmažíme cibuli, pak přidáme papriky a chvíli podusíme. Osolíme, osladíme, zalijeme kečupem a vypneme. Přidáme fazole, kukuřici, mrkev - kdo má rád ostré, může přidat i feferonku.

  3. Vše promícháme a kečupovou čalamádu začneme plnit do sklenic. Sterilujeme asi 15 minut.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!