Katův šleh s kuřecím masem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
1 ks cibule
2 ks rajče
2 ks červená paprika
200 g kuřecí maso
podle chuti
1 špetka sůl
1 ks feferonka
1 lžička mletá sladká paprika
1 špetka mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí maso nakrájíme na nudličky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Syrovou červenou papriku nakrájíme na nudličky, rajčata na kousky a feferonku nadrobno. Česnek oloupeme a rozdrtíme.

  2. Na oleji orestujeme cibuli, přidáme kuřecí maso k cibuli a krátce orestujeme. Směs osolíme, opepříme a maso vaříme, než změkne. Poté přidáme červenou papriku, rajčata, česnek, feferonku, mletou sladkou papriku a podusíme. Nakonec směs podle potřeby zahustíme solamylem.

  3. Katův šleh s kuřecím masem je dobrý k chlebu, rýži, hranolkům nebo bramboráčkům.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!