Katův šleh s kuřecím masem recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 2 stroužky česnek 1 ks cibule 2 ks rajče 2 ks červená paprika 200 g kuřecí maso podle chuti 1 špetka sůl 1 ks feferonka 1 lžička mletá sladká paprika 1 špetka mletý černý pepř
Postup Katův šleh s kuřecím masem recept
Postup přípravy receptu
-
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Syrovou červenou papriku nakrájíme na nudličky, rajčata na kousky a feferonku nadrobno. Česnek oloupeme a rozdrtíme.
Na oleji orestujeme cibuli, přidáme kuřecí maso k cibuli a krátce orestujeme. Směs osolíme, opepříme a maso vaříme, než změkne. Poté přidáme červenou papriku, rajčata, česnek, feferonku, mletou sladkou papriku a podusíme. Nakonec směs podle potřeby zahustíme solamylem.
Katův šleh s kuřecím masem je dobrý k chlebu, rýži, hranolkům nebo bramboráčkům.