Katův šleh recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 3 lžíce olej 3 ks cibule 1 hrst feferonky 500 g vepřová kýta 100 g ostrý kečup 2 ks sterilovaná okurka 3 ks sterilovaná kápie podle chuti sůl mletý černý pepř
Postup Katův šleh recept
Postup přípravy receptu
-
Vepřové maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Olej rozpálíme a maso na něm opečeme.
Cibule oloupeme, nakrájíme na kolečka a přidáme k opečenému masu. Chvilku restujeme, podlijeme malým množstvím vody, přidáme pokrájené feferonky, kapii, okurky, zalijeme kečupem a krátce dusíme, až je maso měkké.
Nakonec katův šleh osolíme, opepříme a servírujeme. Katův šleh nejlépe chutná s chlebem.