Katův šleh recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 lžíce olej
3 ks cibule
1 hrst feferonky
500 g vepřová kýta
100 g ostrý kečup
2 ks sterilovaná okurka
3 ks sterilovaná kápie
podle chuti
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Olej rozpálíme a maso na něm opečeme.

  2. Cibule oloupeme, nakrájíme na kolečka a přidáme k opečenému masu. Chvilku restujeme, podlijeme malým množstvím vody, přidáme pokrájené feferonky, kapii, okurky, zalijeme kečupem a krátce dusíme, až je maso měkké.

  3. Nakonec katův šleh osolíme, opepříme a servírujeme. Katův šleh nejlépe chutná s chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!