Hovězí žebro v zelenině recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
1 lžíce máslo
petrželka
200 g mrkev
200 g kedlubny
200 g houby
3 kuličky nové koření
100 g sterilovaný hrášek
200 g růžičková kapusta
200 g sterilované fazolky
1 kg hovězí žebra

Postup přípravy receptu

  1. Žebro přesekneme na 4 kousky, omyjeme a dáme do vlažné osolené vody. Přidáme nové koření a pod pokličkou dusíme do poloměkka.

  2. Potom přidáme na kostky nakrájenou očištěnou a omytou zeleninu, oloupané brambory a očištěné a pokrájené houby. Když je vše měkké, přidáme sterilované fazolky a hrášek, petrželku a vše zjemníme máslem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!