Hovězí z remosky recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
-
5 dkg máslo
2 ks menší cibule
1 lžíce hladká mouka
20 dkg šunkový salám
0.5 lžíce mletá sladká paprika
0.5 kg zadní hovězí maso
podle chuti
sůl
papriková vegeta
Postup Hovězí z remosky recept
Postup přípravy receptu
-
Špalíček masa prošpikujeme hranolky salámu, osolíme a celý špalíček obalíme ve sladké červené paprice.
Maso dáme do remosky, obložíme plátky cibule, kostičkami zbylého salámu, přidáme kousky másla, podlijeme vodou a pečeme. Měkké maso vyndáme a nakrájíme na plátky. Šťávu zaprášíme moukou, podle potřeby trochu zředíme vodou a povaříme.
Hovězí z remosky dochutíme paprikovou vegetou a přidáme máslo. Naporcované maso vrátíme zpět a jenom prohřejeme.
Hovězí z remosky podáváme s bramborovým knedlíkem a dušeným špenátem.