Hovězí se zeleninou na divoko recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 lžíce cukr
sůl
0.3 ks celer
4 ks mrkev
1 lžíce hladká mouka
1 ks větší cibule
500 g hovězí plátek
2 ks rajský protlak
1 ks smetana 12%
2 lžičky koření Divočina
podle potřeby
olej

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji si osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, na ni vložíme osolené plátky masa. Podlijeme vodou, přidáme rajský protlak, koření Divočina, cukr a na kostičky nakrájenou zeleninu. Hovězí na zelenině podusíme doměkka.

  2. Když je maso měkké, vyndáme jej a omáčku rozšleháme ponorným mixérem. Nakonec zahustíme smetanou a moukou a krátce provaříme.

  3. Hovězí se zeleninou na divoko podáváme s knedlíkem nebo s těstovinami.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!