Hovězí s fazolkami recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
800 g brambory
1 ks cibule
1 kostka masox
slunečnicový olej
500 g hovězí maso
mletý černý pepř
500 g zelená fazolka

Postup přípravy receptu

  1. Na olej dáme na kostičky nakrájenou cibuli a restujeme ji, až zesklovatí.

  2. Maso nakrájíme na kostky nebo na silnější plátky, osolíme, opepříme a na cibuli opečeme z obou stran. Maso podlijeme trochou vody, přidáme masox a pod pokličkou dusíme skoro doměkka.

  3. Pak ke směsi přidáme na kostky nakrájené brambory a zelené fazolky nakrájené na kratší špalíky. Hovězí s fazolkami zalijeme vodou tak, aby brambory byly ponořené. Vaříme doměkka.

  4. Hovězí s fazolkami podáváme teplé.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!