Hovězí plátky s podušenou karotkou recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
máslo
olivový olej
hovězí maso
drcený barevný pepř
bylinková sůl
pálivá francouzská hořčice
baby karotka

Postup přípravy receptu

  1. Hovězí maso rozmrazíme, nakrájíme na tenké plátky, které osolíme, opepříme drceným barevným pepřem a potřeme pálivou francouzskou hořčicí. Zakápneme olivovým olejem a necháme asi hodinu proležet

  2. Mezitím si připravíme zeleninovou přílohu. Baby karotku osmahneme na másle dozlatova, trochu ji poprášíme bylinkovou solí, podlijeme troškou vody a podusíme. Karotka by měla být měkká

  3. Hovězí plátky orestujeme doměkka

  4. Hovězí plátky podáváme s podušenou karotkou a hranolky. Na ozdobení použijeme čerstvou zeleninu a doplníme o tatarskou omáčku.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!