Hovězí jehla s voňavou rýží recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- - - olej - - sůl - - máslo - - kečup 200 g rýže 3 ks hřebíček - - pepř mletý 2 ks kapie 200 g hrášek sterilovaný 700 g maso hovězí - - chilli 250 g klobása uzená
 
Postup Hovězí jehla s voňavou rýží recept
Postup přípravy receptu
- 
                                      
Maso nakrájíme na plátky, opepříme a střídavě s kolečky klobásy napichujeme na jehlice. Na rozehřátém oleji maso ze všech stran dozlatova opečeme a v horké troubě dodusíme. Na másle zpěníme cibuli, přidáme chilli, trochu osmahneme, přidáme nakrájené kapie, hrášek, kečup, podusíme, přidáme předem s hřebíčkem uvařenou rýži, promícháme, prohřejeme a podáváme s masem.
 
