Hovězí jehla s voňavou rýží recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

- - olej
- - sůl
- - máslo
- - kečup
200 g rýže
3 ks hřebíček
- - pepř mletý
2 ks kapie
200 g hrášek sterilovaný
700 g maso hovězí
- - chilli
250 g klobása uzená

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na plátky, opepříme a střídavě s kolečky klobásy napichujeme na jehlice. Na rozehřátém oleji maso ze všech stran dozlatova opečeme a v horké troubě dodusíme. Na másle zpěníme cibuli, přidáme chilli, trochu osmahneme, přidáme nakrájené kapie, hrášek, kečup, podusíme, přidáme předem s hřebíčkem uvařenou rýži, promícháme, prohřejeme a podáváme s masem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!