Gulášovka z woku recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
2 lžíce olej
250 g brambory
1 l voda
2 ks rajče
1 ks velká cibule
2 lžíce hladká mouka
1 lžička mletá paprika
1 lžička drcený kmín
250 g hovězí přední maso
podle chuti
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme a pokrájíme na jemno. Česnek oloupeme a nasekáme. Obojí spolu osmahneme v pánvi wok na oleji dorůžova.

  2. Maso omyjeme, osušíme a pokrájíme na drobné kousky. Rajčata spaříme a pokrájíme. Obojí přidáme do pánve k cibuli a ochutíme solí a pepřem. Přilijeme vodu a vaříme doměkka. Mezitím si oloupeme brambory, které omyjeme a pokrájíme na malé kostičky. Když je maso měkké, přidáme brambory, které poprášíme moukou a posypeme kmínem. Vaříme do změknutí brambor. Nakonec přidáme mletou papriku a posypeme sekanou zelenou petrželkou.

  3. Gulášovku z woku podáváme teplou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!