Grilovaný losos s baskickou omáčkou a grilovanou zeleninou recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
4 porce losos
grilovací koření
pepř
50 g rozehřáté máslo
nadrobno nasekaná čerstvá petrželka
Baskická omáčka s pepřem Otma Gurmán
bagetky na gril
čerstvá zelenina (doporučujeme cuketu, papriku a cibuli)

Postup přípravy receptu

  1. Smícháme dohromady rozehřáté máslo, nadrobno nasekanou čerstvou petrželku a grilovací koření. Dále si připravíme kousky lososa, které opepříme a osolíme

  2. Takto připraveného lososa potřeme připravenou směsí a vložíme na středně rozehřátý gril. Grilujeme po obou stranách cca 18 - 20 minut (podle potřeby). Přitom lososa potíráme marinádou a obracíme

  3. Jakmile je losos hotový, tak můžeme servírovat s Baskickou omáčkou Otma Gurmán. Jako přílohu doporučujeme grilovanou zeleninu, popřípadě grilované bagetky.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!