Grilovaný hermadur s toasty recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 snítka petrželka
1 snítka tymián
1 snítka bazalka
grilovací koření
olivový olej
1 ks hermadur
5 ks toast

Postup přípravy receptu

  1. Hermadur rozbalíme mírně nařízneme s obou stran. Bylinky opereme, důkladně ale jemně osušíme a nasekáme.

  2. Nachystáme si alobal a na spodek alobalu dáme půl dávky bylinek.

  3. Hermadur potřeme s obou stran olivovým olejem a grilovacím kořením. Navrch hermaduru dáme zbytek bylinek a pořádně jej zabalíme, aby nám nevytekl. Sýr dáme grilovat. Stačí 3 - 5 minut z jedné strany.

  4. Toasty mírně pomažeme olivovým olejem a grilovacím kořením a dáme také grilovat.

  5. Ugrilovaný sýr podáváme s toasty.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!