Grahamový chléb z pekárny recept

Apetit Recepty přílohy

Suroviny na recept

1 lžička sůl
1,5 lžička droždí
1/2 hrnku vlažná voda
1/2 hrnku vlažné mléko
1 ks rozšlehané vejce
3 lžíce rozpuštěné máslo
3,5 hrnky grahamová mouka

Postup přípravy receptu

  1. Všechny suroviny vložíme do pečící nádoby v následujícím pořadí: voda, mléko, sůl, máslo, vejce, mouka, droždí. Domácí pekárnu nastavíme na základní program

  2. Po ukončení programu bochník vyklopíme na drátěnou mřížku a necháme vychladnout. Odstraníme metly

  3. Grahamový chléb z domácí pekárny můžeme podávat s pomazánkou, máslem, apod.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!