Fusilli s fazolemi recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

- - česnek
- - sůl
300 g rajčata
1 ks cibule
- - koriandr
- - pepř mletý
200 g těstoviny
200 g čedar
- - olej olivový
- - šťáva citronová
1 ks paprika zelená
300 g špenát listový
300 g fazole černé

Postup přípravy receptu

  1. Uvaříme těstoviny a mezitím ve veliké pánvi rozehřejeme olej a osmahneme na něm cibulku a papriku doměkka. Přidáme česnek a chvíli mícháme ještě pár minut. Přidáme rajčata, uvařené fazole, koriandr, petrželku a citronovou šťávu a dusíme na mírném ohni asi 5 minut. Kapustu nebo špenát nasekáme nahrubo, přidáme na pánev a dusíme asi 3 minuty. Těstoviny necháme okapat a spolu se sýrem je přidáme do omáčky. Za stálého míchání povaříme jídlo ještě minutku, až se sýr roztaví a ihned z pánve rozdělujeme na talíře.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!