Filet z halibuta s blanšírovanou zeleninou recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- 100 g květák 150 ml zeleninový vývar 100 g kedluben 1 ks jarní cibulka 10 ks černé olivy mořská sůl 300 g filet z halibuta bez kůže
Postup Filet z halibuta s blanšírovanou zeleninou
Postup přípravy receptu
-
Rybí filet rozdělíme na dvě porce, z obou stran lehce osolíme mořskou solí a na pánvi opékáme na střední intenzitu z každé strany dozlatova přibližně 5 -7 minut
Květák rozebereme na malé růžičky, které krátce povaříme a slijeme. Vývar prohřejeme a vložíme do něj květák, kedlubnu nakrájenou na kostičky a olivy. Vše společně krátce prohřejeme
Podáváme v hlubokém talíři, do kterého nejdříve vložíme zeleninu, přelijeme vývarem a navrch položíme porci opečeného halibuta
1 porce/140 kcal.