Filet z halibuta s blanšírovanou zeleninou recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

100 g květák
150 ml zeleninový vývar
100 g kedluben
1 ks jarní cibulka
10 ks černé olivy
mořská sůl
300 g filet z halibuta bez kůže

Postup přípravy receptu

  1. Rybí filet rozdělíme na dvě porce, z obou stran lehce osolíme mořskou solí a na pánvi opékáme na střední intenzitu z každé strany dozlatova přibližně 5 -7 minut

  2. Květák rozebereme na malé růžičky, které krátce povaříme a slijeme. Vývar prohřejeme a vložíme do něj květák, kedlubnu nakrájenou na kostičky a olivy. Vše společně krátce prohřejeme

  3. Podáváme v hlubokém talíři, do kterého nejdříve vložíme zeleninu, přelijeme vývarem a navrch položíme porci opečeného halibuta

  4. 1 porce/140 kcal.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!