Filé se zeleninovou rýží recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 lžíce máslo
4 plátky filé
250 g vařená zelenina
450 g vařená rýže natural
podle chuti
mořská sůl

Postup přípravy receptu

  1. Filé očistíme a vaříme 10 minut ve vodě. Připravíme si zeleninu, kterou očistíme, nakrájíme a také doměkka uvaříme v osolené vodě. Lze použít hrášek, mrkev, fazolky, celer a jinou zeleninu.

  2. Ve velké pánvi smícháme máslo s rýží a zahříváme za stálého míchání do jemně zlaté barvy.

  3. Plátky ryby smísíme s uvařenou zeleninou a přidáme na talíř k osmahnuté rýži. Filé se zeleninovou rýží podáváme jako zdravý hlavní chod.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!