Fettuccine al pomodoro recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

50 g máslo
50 g parmazán
300 g fettuccine
5 kapek olivový olej
10 g čerstvá bazalka
4 ks sušená rajčata
1 ks červená cibule
200 g konzervovaná rajčata

Postup přípravy receptu

  1. Polovinu červené cibule nasekáme nadrobno. Sušená rajčata nakrájíme najemno a posekáme také čerstvou bazalku. Konzervovaná nebo čerstvá loupaná rajčata nakrájíme na kousky. Dáme vařit osolenou vodu na těstoviny. Do vroucí vody dáme vařit fettuccine

  2. Na pánvi si rozpustíme máslo, kapku oleje a zpěníme cibuli. Dále přidáme konzervovaná nebo čerstvá loupaná rajčata. Smícháme a přidáme nasekaná sušená rajčata. Uvařené těstoviny scedíme a smícháme je s omáčkou v pánvi. Pokrm na talíři zasypeme parmazánem a bazalkou

  3. Fettuccine al pomodoro podáváme jako lehký a chutný hlavní chod.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!