Fazolová pomazánka s česnekem recept

Apetit Recepty pomazánky

Suroviny na recept

5 stroužků česnek
sůl
4 lžíce majonéza
1 - 2 lžíce olivový olej
1 lžička ostrý kečup
mletý černý pepř
1 konzerva červené fazole ve slaném nálevu

Postup přípravy receptu

  1. Fazole necháme okapat. Česnek oloupeme a stroužky utřeme se solí a černým pepřem

  2. Do mísy vložíme okapané červené fazole, přilijeme olej a ponorným mixérem rozmělníme dohladka. Nyní pomazánku ochutíme utřeným česnekem, zjemníme majonézou a necháme asi 20 minut rozležet v chladu

  3. Pikantní fazolovou pomazánku natíráme na plátky bagety, zdobíme čerstvou zeleninou a podáváme jako chuťovku k vínu nebo pivu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!