Drůbeží játra s jablky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks cibule
2 ks jablko
15 dkg anglická slanina
250 g drůbeží játra
podle chuti
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Tučnější anglickou slaninu nakrájíme na kostičky, vysmahneme na pánvičce, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, osmahneme dozlatova.

  2. Drůbeží játra omyjeme, nakrájíme na kousky, přidáme k cibuli a chvilku podusíme. Když se játra zatáhnou, přidáme na kostičky pokrájená jablíčka, nejlepší jsou letní kyselá. Necháme je rozdusit. Nakonec osolíme a opepříme podle chuti.

  3. Drůbeží játra s jablky podáváme s celozrnným pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!