Drůbeží játra na cibuli recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks cibule
1 lžíce sádlo
300 g drůbeží játra
podle chuti
sůl
celý pepř
drcený kmín
podle potřeby
hladká mouka

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Játra očistíme a nakrájíme na kousky.

  2. Najemno nakrájenou cibulku zpěníme na sádle, přidáme pokrájená játra, osolíme, opepříme, okmínujeme, osmahneme, zaprášíme moukou a zalijeme vodou. Játra necháme dusit doměkka. Pak játra vyjmeme a omáčku podle chuti a potřeby zahustíme. Vrátíme zpět játra a prohřejeme.

  3. Drůbeží játra na cibuli podáváme s rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!