Domácí zeleninová hořčice recept

Apetit Recepty omáčky

Suroviny na recept

10 dkg cukr
2 paličky česnek
0,2 l olej
2 lžíce sůl
0,2 l ocet
2 ks jablko
4-6 ks feferonky
1 kg zelené papriky
1 kg rajské jablíčka

Postup přípravy receptu

  1. Rajská jablíčka, jablka, feferonky a papriky nakrájíme na kostičky. Přidáme utřený česnek, cukr, olej, ocet a sůl

  2. Směs dáme do hrnce a hodinu vaříme. Rozmixujeme a propasírujeme. Je-li hořčice řídká, přidáme do ní polévkovou lžíci SOLAMILU

  3. Ze zbylé zeleniny na sítu lze udělat moc dobrá čalamáda - my šetřílkové ji milujeme, neboť nic nevyhodíme!


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!