Domácí vlašák recept

Apetit Recepty saláty

Suroviny na recept

sůl
500 g brambory
250 ml majonéza
2 ks mrkev
10 ks sterilované okurky
1 konzerva sterilovaná kukuřice
1 konzerva sterilovaný hrášek
mletý černý pepř
400 g salám junior
6 lžic nálev z okurek

Postup přípravy receptu

  1. Brambory ve slupce a větší mrkve uvaříme a necháme vychladnout. Obojí oloupeme a necháme vychladnout

  2. Do mísy na hrubém struhadle nastrouháme studené brambory, jemný salám, mrkev, okurky, přidáme hrášek a kukuřici i s nálevem. Domácí vlašák osolíme a opepříme. Salát zamícháme, dochutíme nálevem z okurek, přidáme majonézu, pořádně promícháme a dáme vychladit

  3. Domácí vlašák podáváme samostatně s bílým pečivem nebo jako součást obložených mís nebo mažeme na chlebíčky.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!