Domácí jahodové nanuky recept

Apetit Recepty dezerty

Suroviny na recept

citron
1 miska jahody
1 ks banán
2 dl mandlové mléko

Postup přípravy receptu

  1. Připravíme si misku jahod, středně velký zralý banán a mandlové mléko, které můžeme nahradit i jiným rostlinným mlékem

  2. Banán oloupeme, rozpůlíme a dáme do mixéru, přidáme jahody a mandlové mléko. Vše společně pečlivě promixujeme v hladkou směs. Podle chuti můžeme přidat ještě pár kapek citronové šťávy

  3. Jahodovou směs rozlijeme do tvořítek na nanuky, zapíchneme špejli a uložíme do mrazáku zamrazit (nejlépe přes noc)

  4. Domácí jahodové nanuky podáváme jako zdravé ledové osvěžení.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!