Ďábelská roštěná recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks vejce
2 ks větší cibule
500 g hovězí roštěná
1 ks malý pórek
2 ks barevná kapie
podle chuti
sůl
4 lžíce kečup
mletý pepř
sójová omáčka
worcestrová omáčka
podle potřeby
vepřová šťáva nebo hovězí vývar

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve nakrájíme maso na nudličky, které potom smícháme s jedním vejcem, pepřem, solí, sójovou a worcestrovou omáčkou dle chuti.

  2. Mezitím si připravíme zeleninu, kterou také nakrájíme na nudličky, potom maso vložíme na pánev s rozpáleným olejem a zprudka osmahneme. Přidáme cibulku a poté přidáme zbytek zeleniny a smažíme společně, dokud zelenina nezměkne. Pak přidáme vepřovou šťávu (nebo hovězí vývar), kečup a dochutíme solí, pepřem, sójovou a worcestrovou omáčkou.

  3. Ďábelskou roštěnou podáváme s hranolky, kroketami nebo rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!