Cordon Bleu z kuřecího masa recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
vejce
strouhanka
8 plátků šunka
mléko
4 plátky ementál
hladká mouka
olej na smažení
mletý černý pepř
4 ks kuřecí stehenní řízek

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí stehenní řízky velice jemně naklepeme přes mikrotenový sáček, osolíme a opepříme z obou stran. Na plátky masa poklademe šunku a sýr. Maso zavineme tak, aby šunka ani sýr nepřečníval. Okraje sepneme pomocí párátek

  2. Nyní vše obalíme v mouce, v mléce rozšlehaném vejci a strouhance

  3. Obalené Cordon Bleu z kuřecího masa dáme smažit, špalíčky smažíme pozvolna ze všech stran na pánvi v rozehřátém oleji. Párátka opatrně vyjmeme, maso zešikma rozřízneme v polovině

  4. Cordon Bleu z kuřecího masa servírujeme s přílohou ze zeleniny nebo brambor v různých úpravách.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!