Cizrna s mletým masem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

60 g cizrna
1 ks menší cibule
60 g mleté maso
1 ks žampion
podle potřeby
olej
podle chuti
sůl
kari
pepř
sójová omáčka
drcený kmín
na ozdobu
pórek

Postup přípravy receptu

  1. Cizrnu si uvaříme podle návodu na obalu doměkka.

  2. Cibulku oloupeme, nasekáme nadrobno a zpěníme na oleji.

  3. Žampion si očistíme, pokrájíme na plátky a přidáme k dozlatova osmažené cibuli. Osolíme a krátce podusíme.

  4. Přimícháme mleté maso, krátce osmažíme a přidáme uvařenou cizrnu. Ochutíme pepřem, kari a drceným kmínem. Zakápneme sójovou omáčkou.

  5. Nakonec přidáme k cizrně na kolečka pokrájený pórek a můžeme podávat.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!