Cibulačka ze Lhoty recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 ks žloutek
25 dkg cibule
10 dkg eidam
4 lžíce čerstvá petrželka
20 dkg uzená krkovička
1 l uzený vývar
podle potřeby
olej
toustový chléb
podle chuti
kmín

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli očistíme a spolu s uzenou krkovičkou nakrájíme.

  2. Nakrájenou cibuli, maso a kmín společně orestujeme v hrnci na rozehřátém oleji. Zalijeme uzeným vývarem a krátce povaříme.

  3. Do talíře nalijeme polévku, položíme opečený toustový chléb, na který dáme žloutek a posypeme strouhaným sýrem a sekanou petrželkou.

  4. Cibulačku ze Lhoty ihned podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!