Chřestový salát s jablkem a vejcem recept

Apetit Recepty přílohy

Suroviny na recept

sůl
1 ks jablko
majonéza
kopr
cukr krupice
1 lžíce citronová šťáva
2 ks vejce natvrdo
mletý černý pepř
1 sklenice nakládaný chřest

Postup přípravy receptu

  1. Chřest naložený ve sklenici nakrájíme na 3 cm dlouhé kousky. Sladké jablko a vejce uvařené natvrdo nakrájíme na malé kostičky

  2. Vše smícháme s majonézou, cukrem, případně s koprem nasekaným nadrobno a dochutíme cukrem, citronovou šťávou, solí a mletým černým pepřem

  3. Chřestový salát s jablkem a vejcem podáváme například s pečenou drůbeží, steakem, karbanátky nebo smaženým masem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!