Chalupářské roštěnky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

- - česnek
- - olej
- - máslo
2 ks cibule
- - mouka hladká
8 plátků maso hovězí
- - pepř barevný

Postup přípravy receptu

  1. Plátky masa několikrát na okrajích nařízneme, zlehka naklepeme, osolíme a obalíme ve směsi mouky a drceného barevného pepře. Pak na oleji z obou stran zprudka opečeme, přidáme máslo, na klínky nakrájenou cibuli a nadrobno posekaný česnek a osmahneme. Snížíme teplotu a zvolna dohotovíme. Chalupářské roštěnky podáváme s kousky bílé veky nebo jiným pečivem. Na talíř dáme veliké množství nakrájené zeleniny a nějakou ze studených omáček. Roštěnky se dají připravovat i na grilu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!