Česneková omáčka s rajčaty na těstoviny recept

Apetit Recepty omáčky

Suroviny na recept

4 stroužky česnek
sůl
4 lístky bazalka
1 lžíce oregano
parmazán
3 lžíce olivový olej
1 konzerva loupaná rajčata

Postup přípravy receptu

  1. Oloupané větší česneky nasekáme na drobno a krátce prosmažíme na 4 lžících oleje. Přidáme plechovku nakrájených a oloupaných rajčat se šťávou a provaříme asi na 5 minut

  2. K omáčce vhodíme lístky bazalky s oreganem a pomaličku provaříme na dalších asi 10 minut. Česnekovou omáčku podle chuti osolíme

  3. Česnekovou omáčkou s rajčaty přeléváme uvařené těstoviny a podle chutí sypeme nastrouhaným parmazánem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!