Čerstvé ovoce se šunkovou pěnou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 ks jablko
podle chuti
sůl
mletý černý pepř
náplň
50 g máslo
200 g tvaroh
100 g dušená šunka
na ozdobu
pažitka
jahody
borůvky
maliny
ostružiny

Postup přípravy receptu

  1. Tvaroh a máslo jemně utřeme do pěny, osolíme, opepříme. Šunku pomeleme na masovém strojku, vmícháme ji do připraveného tvarohu.

  2. Ovoce umyjeme a necháme okapat. Nakrájíme na menší kousky.

  3. Jablka očistíme, rozpůlíme a vykrojíme jádřince. Pěnou ozdobně naplníme půlky jablek a ozdobíme ovocem.

  4. Čerstvé ovoce se šunkovou pěnou - výborná lehká letní večeře i slavnostní předkrm.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!