Buchta Victorini recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 sklenice olej
2 ks vejce
100 g kakao
2 sklenice mléko
1 balíček droždí
200 g cukr moučka
1 špetka mletá skořice
300 g hladká mouka
na ozdobu
mletá skořice
třtinový cukr
podle potřeby
tuk na vymazání
mouka na vysypání

Postup přípravy receptu

  1. Vejce vyšleháme s cukrem do pěny. Postupně přidáváme ostatní ingredience (mléko, mouku, olej, kakao, droždí, mletou skořici) a důkladně promícháme. Těsto vlijeme do pečící mísy nebo plechu. Formu předem vymažeme a vysypeme.

  2. Buchtu Victorini pečeme při 180 °C cca 20 - 25 minut.

  3. Hotovou buchtu Victorini posypeme skořicí a třtinovým cukrem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!