Buchta s pudinkem a skořicí recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 balíček vanilkový cukr
špetka skořicový cukr
1 balíček puding
těsto
200 g cukr
4 ks vejce
500 ml mléko
1 dl mléko
1 balíček prášek do pečiva
1 dl oleje
200 g polohrubá mouka

Postup přípravy receptu

  1. Ušleháme vejce s cukrem, přidáme olej, mléko, mouku a prášek do pečiva.

  2. Směs nalijeme na vymazaný a vysypaný plech, lžicí nandáme trochu vychlazený puding a dáme péct. (Puding si zvolíme dle vlastního výběru a chuti.)

  3. Upečenou horkou buchtu zalijeme zakysanou smetanou, kterou osladíme vanilkovým cukrem a posypeme skořicovým cukrem. Na jeden kelímek asi jeden sáček vanilkového cukru.

  4. Hotovou buchtu s pudinkem a skořicí dáme do ledničky vychladit. Podáváme jako studený dezert.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!