Bůček speciál recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

12 stroužků česnek
5 kuliček pepř celý
5 lístků bobkový list
1 kg libový vepřový bůček
na potření
15 stroužků česnek
1 lžička kari
1 lžička grilovací koření
1 lžička mletý bílý pepř
tabasco
1 lžička mletá sladká paprika
0.5 lžičky worcesterská omáčka

Postup přípravy receptu

  1. Česnek oloupeme.

  2. Bůček dáme do tlakového hrnce, přidáme stroužky česneku, bobkový list a celý pepř. Vaříme přibližně 45 minut, potom vykostíme a necháme vychladnout.

  3. Mezitím jsme si ze všech surovin připravili směs, kterou vychladlý bůček potřeme. Vše zabalíme do alobalu a dáme na týden do chladu uležet.

  4. Vhodné k pivu s čerstvým chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!