Bramborové noky s kuřecím masem a špenátem 1 recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
3 ks kuřecí prsa
tavený sýr
mletý černý pepř
0,5 kelímků smetana na vaření
koření na kuře
200 g mražený listový špenát
bramborové noky

Postup přípravy receptu

  1. Nejdříve si připravíme noky z bramborového těsta - domácího nebo ze sáčku, v tom případě noky připravíme podle návodu na sáčku. Mezitím, co se nám budou vařit noky, připravíme si kuřecí prsa, která omyjeme a nakrájíme na kostky

  2. Připravíme si pánev s kostkou másla, kterou rozpustíme a poté na něm orestujeme nakrájené kuřecí maso, přidáme sůl, pepř a koření na kuře. Až bude maso do poloměkka hotové, přidáme zmražený nebo čerstvý listový špenát, smetanu a tavený sýr a vaříme doměkka. Když maso změkne, můžeme servírovat

  3. Bramborové noky s kuřecím masem, špenátem, smetanou a taveným sýrem podáváme jako chutný hlavní chod.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!