Bocadillo recept

Apetit Recepty chuťovky

Suroviny na recept

rajče
plátkový sýr
plátková šunka
bílé pečivo (bagetka, houska)

Postup přípravy receptu

  1. Bagetky podélně rozkrojíme. Připravíme si sýr, který máme rádi a alespoň na 20 minut před přípravou jej vytáhneme z lednice. Sýr tak získá svou typickou chuť a vůni

  2. Rajče důkladně omyjeme, rozkrojíme a vždy jednu půlku rajčete jakoby do rozkrojené půlky pečiva vetřeme. Takto postupujeme s každou půlkou rajčete a každou půlkou bagety. Ničím jiným nepotíráme. Bageta nasaje příjemnou chuť rajčete. Přiložíme 1 - 2 plátků sýra, šunky, přiklopíme a máme hotovo

  3. Bocadillo můžeme připravit i z větších baget, které nakrájíme na menší části a podáváme jako chuťovku, svačinu, apod.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy