BLOG Live With Anny: Hned měkké dýňové perníčky recept

Apetit Recepty cukroví

Suroviny na recept

1 lžička perníkové koření
200 g dýňové pyré
50 g kokosové mouky
50 g tapiokové mouky
1 lžička sody
50 g kokosového tuku
2 lžíce kokosového sirupu
100 g čokolády

Postup přípravy receptu

  1. No a pak už jen tak mimochodem - ve zdravější, ale přesto výborné variantě.:D

  2. Na tenhle recept jsem vážně hrdá!:)

  3. 2 plechy | příprava: cca hodina | PRACNĚJŠÍ

  4. 200 g dýňového pyré (dýni udělejte na páře, nebo povařte do změknutí - hlavně nerozvařte)

  5. 200 g mandlové mouky (použijte stejnou, jako v tomto receptu - je trochu odtučněná a mletá hodně najemno, díky tomu, se chová jako "běžná" mouka)

  6. 50 g kokosové mouky

  7. 40 g tapiokové mouky

  8. 1 lžička sody

  9. 1 vrchovatá lžička perníkového koření (klidně přidejte i víc:))

  10. 50 g kokosového tuku

  11. 2 lžíce kokosového sirupu (sladidlo zvolte podle chuti, když přidáte více sladidla, víc se přiblížíte chuti běžných perníčků)

  12. Na ozdobu

  13. 100 g vysokoprocentní čokolády

  14. nebo kokosové (či kešu) máslo - pro bílou polevu:)

  15. Autorkou tohoto videoreceptu na vosí hnízda je Anna Tůmová: Live With Anny, která je nadšencem do vaření a hlavně pečení. Na internetu jí chyběly zdravé, rychlé a jednoduché recepty, a tak se pustila do vytváření vlastních. Aktuálně se věnuje primárně natáčení videoreceptů, protože jsou takto nejpřínosnější a každý podle nich hravě zvládne pokrm uvařit

  16. Annu lze sledovat například na jejím Instragramu Live with Anny a Youtube kanálu Live with Anny

  17. Dálší její skvělé recepty najdete na Žena.cz


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!