BLOG Češka z Česka: Škvarková pomazánka recept
Apetit Recepty pomazánkySuroviny na recept
- sůl 1 ks cibule 2 lžíce sádlo 250 g škvarky 2 lžíce plnotučná hořčice 2 ks kyselá okurka jarní cibulka 3 ks vejce natvrdo čerstvě mletý pepř čerstvý chléb
Postup BLOG Češka z Česka: Škvarková pomazánka
Postup přípravy receptu
-
Postup je velice jednoduchý. Středně velkou cibuli očistíme. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a oddělíme žloutky od bílků. Na škvarkovou pomazánku budeme potřebovat pouze bílky
Všechny ingredience rozmixujeme dohladka tyčovým mixérem
Škvarkovou pomazánku podáváme na čerstvém voňavém chlebu s plátky kyselé okurky, sypeme na kolečka nakrájenou jarní cibulkou. Nezapomeneme osolit a opepřit. Chutná výborně!
Zajímají vás další tradice a s nimi spojené jídlo? Sledujte můj web Češka z Česka nebo sociání sítě Facebook a Instagram.