BeBe v pařížském krému recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

krém
2 kelímky šlehačka
250 g čokoláda na vaření
2 balíčky ztužovač šlehačky
náplň
5 ks banán
2 balíčky BeBe sušenky

Postup přípravy receptu

  1. Šlehačku lehce prohřejeme a přidáme nalámanou čokoládu, kterou necháme rozpustit. Poté vyšleháme se ztužovači.

  2. Banány nakrájíme na asi 1cm hrubá kolečka, ale můžeme i podélně. Do formy klademe vrstvy BeBe sušenek, na ně krém, banány a opět sušenky. Takto postupujeme, dokud nevypotřebujeme všechny suroviny.

  3. BeBe v pařížském krému dáme do ledničky ztuhnout. Na závěr můžeme polít a ozdobit bílou cukrářskou polevou, ale není to nutné.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!